Επιλογή Σελίδας

 

Το Δικηγορικό Γραφείο  

Το δικηγορικό γραφείο, ένα από τα παλαιότερα στην Κύπρο, ιδρύθηκε από τον αποθανόντα Αντώνιο Κ. Ιντιάνο, M.A. (Oxon), Barrister-at-Law, το 1924, στη Λεμεσό, όπου ήταν γνωστό ως  A. Κ. Ιντιάνος – Δικηγόρος. Ο αποθανών Α. Κ. Iντιάνος (1899-1968) υπήρξε ο κατεξοχήν ποινικός δικηγόρος στο νησί και σε μεταγενέστερα χρόνια, όταν μετέφερε το γραφείο του στη Λευκωσία (1942), οι δραστηριότητες της εταιρείας επεκτάθηκαν ώστε να περιλάβουν εμπορικές, ασφαλιστικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Ο Κώστας Ιντιάνος (1942-2001) προσχώρησε στην εταιρεία το 1965 μετά από σπουδές στην Οξφόρδη  M.A. (Oxon). Μετά το θάνατο του A.Κ. Iντιάνου, το 1968, το όνομα της εταιρείας άλλαξε σε Κώστας Ιντιάνος & Σία, Δικηγόροι & Νομικοί Σύμβουλοι – Costas Indianos & Co, Advocates & Legal Consultants. Κατά τη διάρκεια της περιόδου 1977-1983 υπηρέτησε ως μέλος της Διεθνούς Γραμματείας του Συμβουλίου Ευρώπης στο Στρασβούργο, Γαλλία, στο τμήμα Οικονομικών και Κοινωνικών Δραστηριοτήτων. Ο Κώστας Ιντιάνος υπήρξε ασκούμενος δικηγόρος με πλατιά εμπειρία και ειδίκευση  στο ναυτιλιακό και  θαλάσσιο δίκαιο, στο εμπορικό, επαγγελματικό και επιχειρηματικό δίκαιο.

Ο Αντώνης Αιμιλίου Ιντιάνος (Πανεπιστήμιο Αθηνών) προσχώρησε στην εταιρεία το 1975 και κατόπιν του προσφέρθηκε θέση δικαστή, στην οποία είχε εργαστεί μέχρι το 2001.

 

Η Ομάδα

Αντώνης Αντώνης
Δικηγόρος
Ο Αντώνης Ιντιάνος M.A. (Aix-Marseilles / Maastricht), γιος του Κώστα Ιντιάνου, προσχώρησε στην εταιρεία το 1999. Τώρα είναι επικεφαλής της εταιρείας και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της. Έχει ειδικευτεί στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο και αναπτύσσει το δια-επαγγελματικό τμήμα του γραφείου. Μιλά Γαλλικά, Ελληνικά και Αγγλικά.
Αντρέας Παπασιάντης
Δικηγόρος
Ο Αντρέας Παπασιάντης (Πανεπιστήμιο Αθηνών) είναι εγγεγραμένος δικηγόρος στο Παγκύπριο Δικηγορικό Σύλλογο από το 1996 και είναι επικεφαλής των Δικαστικών υποθέσεων του δικηγορικού γραφείου.
Ρένα Δαυίδ
Η Ρένα Δαυίδ είναι σήμερα το πιό έμπειρο μέλος του γραφείου στην Λευκωσία και είναι επικεφαλής των Ναυτιλιακών και Εταιρικών δραστηριοτήτων του δικηγορικού γραφείου.
Δόξα Περικλέους
Η Δόξα Περικλέους είναι σύμβουλος για τις λογιστικές και επιχειρηματικές δραστηριότητες του δικηγορικού γραφείου.
Έλενα Κυπριανού
Η Έλενα Κυπριανού είναι σύμβουλος στο μάρκετιγκ και τις δημόσιες σχέσεις του δικηγορικού γραφείου.
Αναστασία Σταύρου
Η Αναστασία Σταύρου είναι βοηθός στις εταιρικές δραστηριότητες του γραφείου.
Έρασμη Αριστοδήμου
Η Έρασμη Αριστοδήμου είναι υπεύθυνη για την διαχείριση του γραφείου ως επίσης και βοηθός στις εταιρικές δραστηριότητες.

Οι γλώσσες που χρησιμοποιούνται στο γραφείο είναι τα Eλληνικά, Aγγλικά, Ρωσσικά και Γαλλικά.

 

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?